Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το Κείμενο Συμφωνίας επί Ανταλλαγών και Συνεργασίας μεταξύ της Wuhan και της Χαλκίδας


ΣΥΜΦΩΝΙΑ
επί
Ανταλλαγών και Συνεργασίας
μεταξύ
Wuhan, ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
και
Χαλκίδα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Για τη σύσφιξη της φιλίας και την προώθηση ανταλλαγών και συνεργασίας μεταξύ της πόλης Wuhan της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Χαλκίδας, της Ελληνικής Δημοκρατίας, με βάση τις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της φιλικής διαβούλευσης, οι δύο πλευρές συμφωνούν στην εγκαθίδρυση φιλικών σχέσεων και στον σεβασμό των αρχών που περιέχονται στην παρούσα συμφωνία.

1. Η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο πόλεων θα βρίσκονται σε διαβούλευση σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
2.Τα δύο μέρη θα προωθήσουν τις εκατέρωθεν επισκέψεις μεταξύ των δημάρχων των δύο πόλεων για την εμβάθυνση των διμερών φιλικών σχέσεων συνεργασίας.
3. Τα δύο μέρη θα προωθήσουν την συνεργασία και τις ανταλλαγές στον τομέα της οικονομίας, του εμπορίου, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του τουρισμού μεταξύ άλλων
4. Και τα δύο μέρη θα εξασφαλίσουν τα μέσα για την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των επικεφαλής και των διοικητικών υπηρεσιών των δύο πόλεων.
5.  Η παρούσα συμφωνία η οποία υπεγράφη στις 4 Ιουνίου 2015, είναι αποτυπωμένη σε τέσσερα πρωτότυπα αντίγραφα στην αγγλική και κινεζική γλώσσα και κάθε πλευρά διατηρεί μια αγγλική και μια κινεζική έκδοση.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑ 


华人民共和国湖北省武汉市与希腊哈尔基斯市
交流友好协议书

为建立城市间友好关系,全面推进中华人民共和国湖北省武汉市和希腊哈尔基斯市的交流合作,基于相互尊重、友好协商的原则,双方就建立友好交流城市关系达成如下协议:
一、双方领导人和有关部门保持经常联系,以便就双方交流与合作事宜进行协商;
二,促进双方政府高层互访,深化双方友好合作关系?
三,加双方经济,贸易,文化,教育,旅游等领域的交流与合作?
四、双方政府将为人才、科技的交流提供平台,保证武汉市与哈尔基斯市地方政府及其相关部门的信息畅通;
五、本备忘录于 2015 __ __ 签署,一式两份。使用中文和英语两种文字两种文本具有同等效力。


--------                    -------
 华人民共和国                       希腊共和国
汉市市长                       尔基斯市市
勇万                        克里斯托· 帕格尼斯



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιώργος Σιακαντάρης: Μεταπολιτική - Το σημερινό όνομα του παλαιού νεοφιλελευθερισμού

Αναδημοσίευση από i-eidiseis.gr  31.10.2023 Η δυτική αντιπροσωπευτική Δημοκρατία δεν απειλείται πλέον από συνταγματάρχες, πραξικοπήματα κα...